3   Description
  4   HomeProfileProjectsEmploymentContact
 

 

Lenton Residence

This young family required more space for their growing family. The preference was for an upper floor addition with the space needing to evolve to suit their future needs.  The space was designed to be a games room for the children in the sort term and parents retreats in the future.

The clients have an appreciation of good design and were receptive to more contemporary building forms and materials. The challenge was to marry the new contemporary upper floor with the original lower floor with a 70’s character. In the end this was a success with the replacement of the windows and roof cladding on the lower level matching the upper floor.

 

01 | 02 | 03 | 04 | 05 | 06 | 07

Back to Residential

 

 

Sage Photography

© phillips + associates architects | webmaster